A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Rocksuli - RockSzínház tagozat

A Rocksuli - RockSzínház tagozata 2019. szeptember közepétől kezdte meg a működését!

Várjuk jelentkezésedet a 2. félévre!

Színpadi tapasztalat, ének és hangszeres tudás NEM követelmény, de örülünk ha van! :-)

Felvételi nincs! Korhatár nincs! Jelentkezésedet már most leadhatod!

Jelentkezési lap

A Rocksuli - RockSzínház tagozatán az oktatás egy féléves rendszerű. A képzés 17 héten keresztül heti 2 órában vasárnap délutáni csoportos óra formájában lesz megtartva. A képzés költsége 42.000 Ft/fő/félév

Az alapfokú színész képzés mellett, kiemelt szerepet kap az énekoktatás, amit két szinten valósítunk meg. Az első szinten azok vesznek részt, akiknek nincs zenei hallása, így nem tudnak és nem mernek énekelni. Őket rövid idő alatt felhozzuk a második szintre, ahol már a hangképzésre fektetjük a hangsúlyt és csiszoljuk a lehető legjobbra.

Tantárgyak: ének - és hangképzés, színészmesterség, beszédtechnika, helyzetgyakorlat, memória fejlesztés, színpadi mozgás - tánc, kontakt technikák, kaszkadőr elemek.

Az órákat Perjés Péter, a RockSzínház igazgatója tartja, bevonva vendég oktatókat, előadókat, énekeseket, színészeket.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az órán megszerzett ismereteket színpadi gyakorlat formájában is kipróbálhassa mindenki, aki elsajátította a szükséges alapokat. Így minden félév végén a Rocksuli - RockSzínház tagozat diákjai vizsgaelőadásban mutatkozhatnak be a közönségnek. A vizsgaelőadás nyilvános és a képzés „érdemjegyét” a közönség tapsa írja be képzeletbeli ellenőrző könyvbe. A sikeres záró vizsgaelőadás után elismerő oklevéllel igazoljuk, hogy elvégezted a Rocksuli - RockSzínház tagozatát.

Tagozatunk mottója: Nálunk mindenki főszereplő!

"Csatlakozz csapatunkhoz és írjunk együtt történelmet! Azt garantálhatom, hogy olyan életre szóló élményben lesz részed, amit még az unokáidnak is mesélni fogsz!" Perjés Péter